CAMPANYA D’ESTIU A LES BOTIGUES


El públic turista cada vegada cobra més pes dins de les nostres botigues de Palafolls. Es tracta de persones, majoritàriament estrangeres,  que estiuegen a poblacions costaneres properes a Palafolls com Calella, Santa Susanna, Blanes o Lloret de Mar.

Per atraure aquest públic, la Fundació ha desenvolupat una sèrie d’accions publicitàries, que s’han estès durant tot l’estiu.

  • Campanya de publicitat gràfica, (Tríptics) a tots els hotels i càmpings situats entre Calella i Lloret de Mar, escrits en 4 idiomes i amb informació pràctica de les botigues, ubicació i projecte social.
  • Campanya creuada amb Marineland Palafolls.  Els clients del parc aquàtic, junt amb el tiquet d’entrada, han rebut informació promocional de les nostres botigues. Els nostres establiments, a canvi, han ofert informació sobre Marineland
  • Xarxes Socials. S’ha creat un canal de Facebook i Instagram per a les botigues de Palafolls. Els post s’han escrit en quatre idiomes per afavorir que el client estranger rebi la informació directament en el seu idioma de preferència.

El resultat global es un augment molt significatiu en l’afluència de turistes a les nostres botigues. Aquestes accions es complementen amb altres orientades a mantenir el nostre públic habitual.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.