Notícies


 • Atorgació Subvenció programa SIOAS gener 31, 2023

  Amb data 21 de desembre de 2022 el Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya ha atorgat a la nostra entitat la subvenció per a la realització del Programa SIOAS 2022: Serveis Integrals d’Orientació, Acompanyament i Suport a la inserció de persones amb discapacitat o trastorns de salut mental per a l’any 2021.

  Aquest programa, cofinançat pel Fons Social Europeu i la Generalitat de Catalunya, té per objectiu que 10 persones amb diagnòstic de salut mental s’incorporin al mercat ordinari de treball i rebin el suport necessari tant abans d’aconseguir la feina com durant el seu desenvolupament. La subvenció abasta les actuacions del programa compreses entre el 2 de maig de 2022 i el 28 d’abril de l’any 2023.

 • Fora de Sèrie Blanes a TV3 desembre 29, 2022

  El passat 28 de desembre TV3 va informar xcins del seu espai “Telenotícies Comarques” de l’obertura de Fora de Sèrie a Blanes i del projecte social que envolta la iniciativa.

  Per preparar l’emissió un equip de la televisió catalana es va desplaça fins a la botiga, Allá, van filmar les instal·lacions i van entrevistar al gerent de l’entitat, en Miquel Ángel Ruiz, i a dues treballadores de Fora de Sèrie Blanes, l’Angie i la Lidia.

 • La Fundació Molí a la Universitat Politècnica de Catalunya desembre 12, 2022

  El passat 1 de desembre la Fundació Privada el Molí d’en Puigvert va ser convidada per universitat Politècnica de Catalunya (UPC) a oferir una classe magistral a les alumnes de 4º curs en el grau d’Enginyeria de Tecnologia i Disseny Tèxtil.

  La exposició va tenir com a objectiu presentar les iniciatives de la Fundació dins del sector tèxtil i en particular, les seves propostes encaminades a donar sortida a excedents tèxtils de pre consumer, analitzant el seus projectes “Outlet Social” i “Cosir i Estrenar”.

  Durant la classe també es va insistir als futurs professionals en conceptes com la necessitat de cuidar la salut mental en l’àmbit laboral i en la importància d’aplicar a qualsevol activitat empresarial una visió social que no descuidi el bé comú.

 • La Fundació Privada el Molí d’en Puigvert convidada al XX aniversari de les OTL novembre 29, 2022

  Les jornades, celebrades els dies 23 i 24 de novembre, van commemorar els vint any d’existència de la xarxa d’Oficines Tècniques Laborals de la província de Barcelona. Les OTL son servei creat per la Diputació amb l’objectiu de facilitar sortides laborals a persones amb diagnosi de salut mental.

  El nostre gerent Miguel Ángel Ruiz va participar a la taula rodona “I si tot anés be? Empreses compromeses amb la salut mental”. Durant la xerrada va presentar la tasca que du a terme la Fundació i va debatre amb la resta de convidats sobre els beneficis que aporta el treball a les persones amb diagnosi de salut mental.

  Aquestes  jornades van comptar, entre d’altres representants, amb la presència de la Reina Letizia. Un suport institucional que posa en relleu l’interès que, a qualsevol àmbit, genera la Salut Mental.

 • La Fundació Molí participarà al programa “30 i més” impulsat pel SOC novembre 24, 2022

  La Fundació Privada el Molí d’en Puigvert ha rebut una subvenció per a la contractació laboral de persones de més de 30 anys en situació d’atur.

  Aquesta actuació ha estat promoguda i impulsada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC) i finançada al 100% pel Fons Social Europeu com a part de la resposta de la Unió Europea s la pandèmia del COVID-19

 • Atorgament de subvenció novembre 18, 2022

  La Fundació Privada el Molí, ha rebut una subvenció per a la instal·lació del sistema de generació fotovoltaica que l’entitat va implementar a la seva seu central a Palafolls en 2022.

  Aquesta subvenció s’emmarca dins del pla de recuperació, transformació i resiliència, participat per l’Institut Català d’Energia de la Generalitat de Catalunya i l’IDAE (Instituto para la diversificació y ahorro de energia depenent del Ministerio para la transición ecològica y el reto demográfico) està finançat per la Unió Europea mitjançant els fons Next Generation.

 • La Fundació torna al campus de la Facultat d’infermeria de la UB octubre 25, 2022

  El passat 20 d’octubre amb motiu del dia mundial de la malaltia mental, la Universitat de Barcelona va organitzar una nova jornada de sensibilització pels seus alumnes.

  L’acte, que arriba ja a la sisena edició, va comptar amb la participació de una quinzena d’entitats socials. La Fundació Molí, que col·labora amb aquestes jornades des de el seus inicis, va presentar el seu projecte “cosir i estrenar” com a exemple de creació i manteniment de llocs de treball sota un concepte de recuperació d’excedents tèxtils.

  Des de la Fundació Privada el Molí d’en Puigvert volem felicitar a professors i alumnes per aquesta iniciativa.  I de manera especial la Yasmine, l’Adrià i en Elbis i a la Yasmine, alumnes de 4º curs d’infermeria, pel seu ajut a l’hora d’organitzar el nostre estand i difondre el missatge de la Fundació.

 • Foment de la integració laboral de persones amb discapacitat contractades als centres especials de treball juliol 21, 2022

  Segons resolució de 19 de juliol de 2022, La Fundació Privada el Molí d’en Puigvert participarà en el programa de foment de la integració laboral de persones amb discapacitat contractades en centres especials de treball.

  Aquesta actuació està impulsada i subvencionada pel departament d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya i finançada al 100% pel Fons Social Europeu com a part de la resposta de la Unió Europea a la pandèmia de COVID-19

 • Fent entrega simbòlica del xec amb la quantitat recaptada per la CREU ROJA del Maresme. juny 30, 2022

  Gràcies a tots i totes, amb la participació al darrer FORA ESTOCS de Pineda, hem fet possible aquesta donació a la CREU ROJA del Maresme.

 • La Fundació Molí d’en Puigvert a El Punt – Avui abril 25, 2022

  El Diari El Punt – Avui publica una extensa entrevista al gerent de la Fundació Miquel Àngel Ruiz, on es repasen els 20 anys d’història de l’entitat.

  Palafolls. Entrevista de PROTAGONISTES al gerent de la Fundació Molí d’en Puigvert Miguel Angel Ruiz.

  La entrevista ha estat publicada a la secció de societat del diari, amb data 25 d’abril de 2022. En ella, Miquel Àngel parla de la missió de la fundació, els seus valors, i detalla els principals projectes que, a dia d’avui, lidera la entitat. També reflexiona sobre com ha viscut a nivell personal aquesta evolució i posda el focus sobre el paper de totes les persones que treballen a l’entitat.

  Pots accedir a l’entrevista fent clic aqui.

  https://www.elpuntavui.cat/societat/article/5-societat/2130120-la-diferencia-genera-recel-i-fa-que-es-mantingui-la-distancia.html