PRESENTACIÓ: LA VEU DEL MOLÍ 2


Benvolgudes i benvolguts, companyes i companys.

Em complau presentar-vos el primer número de “La veu del Moli”, un butlletí que, amb periodicitat trimestral, tractarà d’apropar-vos les notícies més rellevants que es generin durant aquest període, per ajudar a conèixer la realitat de la nostra Fundació.

A l’actualitat, el Molí d’en Puigvert és una entitat molt diversificada, amb diferents seccions (Serveis d’obra, neteja, jardineria, botigues, recuperació tèxtil, fires i mercats, agricultura ecològica, restauració de mobles…) estructurada en diferents àrees (àrea social, servei prelaboral,  administració, comunicació, producció, RRHH…) i ubicada a diferents territoris (Palafolls, EL Masnou i Premià de Dalt)

Es fa necessari un instrument que ens permeti obtenir una visió global de l’entitat, informant de les seves iniciatives amb l’objectiu de reforçar els vincles de tots els que, des de diferents àmbits, treballem a la Fundació.

Aquesta és la missió principal de “La veu del Molí”. Un butlletí que pretén ser una eina plural i viva pel que està oberta a la vostra col·laboració. Estarem encants de rebre els vostres comentaris, suggeriments i aportacions xarxes@fundaciomoli.org. Tan mateix, i voleu participar a la redacció d’aquest butlletí, envieu un correu o contacteu personalment amb el nostre company Bernardo Muñoz.

Tot esperant que ”la Veu del Molí” sigui una eina útil, amena i, sobre tot, inclusiva, rebeu una cordial salutació.

Miquel Angel Ruiz, Gerent de la Fundació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

2 comentaris a “PRESENTACIÓ: LA VEU DEL MOLÍ