El Molí d’en Puigvert present a les xarxes socials.


El Facebook de El MolíLa Fundació ja està present a les xarxes socials. Hem arrancat a Facebook, on pots trobar-nos a https://www.facebook.com/fundaciomoli. Properament serem començarem a comunicar-nos també via Twitter, des de @molipuigvert.

Amb aquest nou projecte intentarem crear un espai propi obert a totes les persones que, d’una forma o altra, mantenim vinculació amb l’entitat: treballadors, usuaris dels nostres serveis, clients, proveïdors, institucions, col·legues, veïns i companys.

Hem començat amb la pàgina de Facebook i, tot i que només té uns dies de vida, ja reflecteix la voluntat de molta gent per participar i fer aportacions. Com que la activitat de la Fundació es tan diversificada, creiem que el nostre Facebook  serà molt atractiu, ja que tractarem temes tan diferents com moda, salut mental, alimentació, integració, consells pràctics de jardineria, actualitat laboral, projectes… També serà una finestra permanentment oberta als vostres suggeriments.

Els seguidors de la pàgina, tindreu a mes a mes beneficis exclusius. Sereu els primers en conèixer les novetats de les nostres botigues, promocions i ofertes especials. També podreu fer el seguiment dels nostres productes agroalimentaris i fins i tot demanar-los si en voleu.

Us animem a entrar a https://www.facebook.com/fundaciomoli . Ah! I no oblideu fer extensiva aquesta invitació als vostres coneguts.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.