DIA DE LA DISCAPACITAT


La Fundació El Moli de Puigvert treballa des de 2002 en la inserció laboral de les persones amb un diagnòstic de salut mental …. Així comença l’article publicat a l’ara el dia 3 de desembre amb motiu del dia internacional de les persones amb discapacitat. 

La Fundació El Moli de Puigvert compta amb tres grans branques d’activitat: un servei prelaboral, a través del qual es capacita i empodera professionalment les persones amb malaltia mental; el nostre centre especial de treball, on la fundació és la que contracta i, per tant, gestiona i crea diferents projectes empresarials que els hi donin feina – que és on s’ubica PALAFOLLS COMPRA SOCIAL- i un altre que promou la seva insercció a l’empresa ordinària. A dia d’avui el centre especial de treball atén 140 persones diagnosticades amb transtorn mental sever, a les quals cal sumar 51 persones més que es beneficien del servei prelaboral... extret de l’article del periòdic ara del 3 de desembre de 2018. 

En el dia internacional volem revindicar la necessitat de sensibilitzar a la societat de treballar de manera conjunta per la inserció social i laboral de les persones amb discapacitat. A més a més volem lluitar vers l’estigma que supossa per a les persones que pateixen una malaltia mental severa. Aquests són els objectius que té la Fundació i us animem a que ens ajudeu a portar-ho a terme. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.