Oysho i la fundació Privada el Molí d’en Puigvert inauguren una nova botiga a Palafolls.


OYSHO PALAFOLLS OUTLETEl dia 5 de setembre es va inaugurar a Palafolls una nova botiga de la forma Oysho, fruit de la col•laboració entre el grup Inditex i la Fundació Privada el Molí d’en Puigvert.

Aquesta acció s’emmarca dins del projecte del grup Inditex for&form per a la integració de persones amb discapacitat dins del mon laboral. Den concret, a la botiga treballaran persones amb trastorn mental en tasques de atenció al públic i magatzem, amb el suport dels professionals de la Fundació.

La primera experiència conjunta entre el grup Inditex i la Fundació Privada el Molí d’en Puigvert es va iniciar a l’any 2002, amb la inauguració a Palafolls d’una botiga amb la marca de Massimo Dutti. A aquest punt de venda es va afegir al 2008 una altre de la marca Bershka, recentment ampliada. Per tant, amb la inauguració d’Oysho, son ja 3 les botiges que la Fundació gestiona per al grup Inditex, totes al carrer Major de Palafolls, les tres funcionant com a Outlet de les seves respectives marques i totes amb el mateix objectiu social.

Durant els 11 anys que porta aquesta iniciativa, els resultats en quan integració laboral i social son palpables. Els beneficiaris que treballen a Massimo Dutti i Bershka han millorat la seva salut, amb reduccions dels seus nivells de medicació i una important disminució dels seus ingressos hospitalaris.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.